Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Pia Toustrup Design
Silkeborgvej 104 kld.
DK-8000 Aarhus C
Danmark

CVR: 26863724
Email: piatoustrupdesign@gmail.com
Telefon: +45 21 62 36 02

 

Betaling

Hos Pia Toustrup Design kan du benytte følgende betalingsformer:

Visa
Mastercard
Diners

Når du betaler med Visa eller MasterCard, sker der automatisk en reservation af beløbet på dit kort, indtil beløbet trækkes eller reservationen ophæves.

Alle priser i webshop er incl. moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Personlig info, adresse, e-mail, og kreditkort oplysninger SKAL være udfyldt korrekt for at kunne ekspedere dit køb korrekt.

 

Ordrer og levering

Ordren vil ikke blive afsendt før betaling er modtaget. Når ordren er modtaget vil vi sende en bekræftelse på e-mail.

Vær opmærksom på at hvert land har forskellige told betingelser og dit køb kan blive tilført ekstra omkostninger i transit til et andet land. Pia Toustrup Design er ikke ansvarlig for disse udgifter.

Produkter kan kun blive sendt til europæiske lande.

Prisen for fragt bliver vist på ordren og sendt med Post Nord. Normal leveringstid er 5-7 dage i Danmark. Levering til udlandet vil variere.

 

Returnering 

Din vare kan returneres indenfor 14 dage fra modtagelse. Send venligst en e-mail til info@piatoustrup.com og skriv hvad og hvorfor du returnerer. Send venligst varen tilbage i samme stand som modtaget og vi vil efterfølgende kreditere beløbet på din konto via paypal. Du betaler selv tilbageforsendelses omkostningerne.

Send varen til:

Pia Toustrup Design
Silkeborgvej 104 Kld.
DK-8000 Aarhus C
Danmark

Telefon: +45 21 62 36 02
piatoustrupdesign@gmail.com

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Produkter med fejl returneres med en beskrivelse af fejlen. Eventuel tilbagebetaling vil ikke ske før vi har modtaget varen.Da produkter fra Pia Toustrup Design er unikke eller små serie produktioner, er det ikke altid muligt at sende en tilsvarende vare, og i det tilfælde vil du få tilbageført beløbet for dit køb.Vi sender en info e-mail om klagen, bytning af vare eller refundering af penge.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig” tid, hvis du opdager fejl på varen.

 

Forbehold

Pia Toustrup Design tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl på hjemmesiden i henhold til markedsføringsloven. Vi gør desuden opmærksom på, at farverne på varens skærmbillede, kan afvige en smule fra varens faktiske farver.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Pia Toustrup Design og bliver ikke givet videre eller solgt til tredjemand.

Som registreret hos Pia Toustrup Design har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til piatoustrupdesign@gmail.com

Den dataansvarlige hos Pia Toustrup Design er Pia Toustrup Nielsen, Designer og Direktør.